Ska vi slå till?

Jag överlevde denna måndag, trots allt.
Eftermiddagen har främst bestått av en hel del försök till plugg, men den bjöd även på trevliga fynd, och rädsla! Nu måste jag prata med E igen. Eller inte just nu. För tillfället är det bara plugg som gäller. Så det blir väl bara till att fortsätta med tänkandet, skrivandet, läsandet och mina analyser. Puss & kram

Update

Jag tänkte på det där med Idol nu igen.
Om man (mot förmodan) skulle våga sig dit, vilken låt ska man då satsa på?

Jag vill inte gå och lägga mig. Jag orkar inte med att bara ligga under täcket utan sömn. Fast å andra sidan vill jag inte somna alls denna natt. För om jag somnar blir det fortare söndag, och då är det snart måndag igen. Jag fasar inför en ny vecka med fem hela skoldagar. Usch!
Puss & kram

Idol 2008

Vem ställer på att dra dit och testa lyckan?

En seriös kvinna

Så känns det i alla fall när man skriver riktiga artiklar, och bär glasögon.
Det var allt jag ville säga för denna kväll.
Eller okej, jag måste bara få skriva en sak till innan jag ger mig för idag.
Dagens kommentar: "Den bara hänger där. Jag måste stoppa in den någonstans!"
Puss & kram

Höst

Det är fredag! Ännu en arbetsvecka börjar gå mot sitt slut, vilket känns helt konstigt eftersom det nyss var måndag.
För tillfället har jag multimedia och jag kommer verkligen ingenstans. Var finns motivationen? Okej, om det hade varit dagens sista lektion vi hade talat om, hade jag förstått lite bättre varför det inte fungerar. Men när det är den allra första lektionen för dagen, borde det vara helt annorlunda. Jag måste skärpa mig!
Fast det är inte alls kul idag. Jag blöder.... Hoppas bara att jag inte gör hela tangentbordet rött.
Jaja, i denna tuffa stund finns i alla fall BB vid min sida!

I morse när jag öppnade ytterdörren möttes jag av sann höst!
Puss & kram

Stoppa mig i oktober

Jag finner inga ord för denna dag. USCH! Varför ska det behöva vara såhär?
Men men, hur det än är, måste jag försöka att tänka lite positivt nu! Bara för en stund. Annars blir detta inlägg mörkare än någonsin, och det känns inte helt rätt när det är Challes födelsedag. Fast det går knappt att undgå alla känslor. Jaja, jag hoppas i alla fall att hans dag har varit bättre än min.
Nu ger jag upp för idag. Jag vet inte riktigt om jag lyckades med att undvika den mörka sidan i det här inlägget, men det får gå ändå. Jag orkar inte bry mig speciellt mycket idag.
Puss & kram


A different kind of pain

Här är mitt liv, en serie av andetag
Jag skär med en kniv i min själ, känns ej mer
Jag är ingen alls, i ett hav av sorg
Jag drar in mer luft, andas ut min själ i dig
Jag ser på mig själv, en parentes till ett undantag
Suddar ut alla spår av mig själv, finns ej mer


Här sitter jag och försöker koncentrera mig på fyra olika skolarbeten på en och samma gång. Ni hör ju själva hur det låter. Helt totalt misslyckat!
Jag är inte säker på hur länge till jag orkar. Ett liv i himlen känns mycket mer lockande.
Hej då.


Tjugotvå:femtiofyra -2

Denna dag har frambringat olika känslor stup i kvarten, och det har varit ganska jobbigt må jag säga. Det har varit värre upp- och nergångar än i Balder. Dessutom förstår jag verkligen ingenting! Vissa lärare har verkligen hatat mig idag. Varför vet jag inte, men speciellt bra känns det i alla fall inte.
Något som däremot är underbart, är att det är Petrus alldeles egen dag idag!
(Grattis till den gamla geten med önskningar om att dagen blev lyckad och att vårt lilla firande uppskattades. (Och ja, det ska stå "gamla"! ))
Efter skolan begav jag och Julia oss till ett mysigt ställe för ett par timmars prat och planering. Därefter åkte vi till Råslätt för att göra en skoluppgift. Det gick över förväntan! Hoppas bara att det fortfarande känns lika bra imorgon när vi tittar igenom det.
Sedan hämtade min snälle fader oss, vilket var väldigt skönt. Bil är så otroligt mycket bättre än buss. Det är både bekvämare och smidigare. Jag vill ha körkort nu!

På grund av trötthet orkar jag ej skriva så mycket mer idag. Därför kommer nu avslutningsvis de ord som bäst beskriver dagen:
Åtta till åtta, omtanke, engelska, födelsedagsfirande, samhällskunskap, mediekommunikation, svenska, extrem värme, intervju, ännu mer värme.
Nu avskyr min dator mig! Puss & kram

Tjugotvå:femtiofyra -1

På tal om absolut ingenting, känner jag att min broder beter sig lite oroande ibland. Tidigare idag sprang han runt och sa att han hade ett huvud mellan benen. Hur normalt är det på en skala!? Och det är tyvärr inte allt som han har bjudit på idag. När jag kom in på mitt rum innan, fann jag honom där med förklaringen att han provade lite olika ställningar. Vad ska man egentligen tro om dagens ungdomar!? (Usch, nu lät jag verkligen som en gammal tant på 75+. Jaja, i detta fall offrar jag mig. Hellre låter jag som en gamling än springer runt som en galning och säger konstiga saker. Inte för att min bror är jättekonstig. Han är överlag helt okej. Eller han är egentligen mycket, mycket, mycket bättre än okej.)
Imorgon blir en lång dag, men den berättar jag om i imperfekt istället.
Nu ska jag fortsätta med mitt pluggande. Puss & kram

& my whole world fell apart

Efter att ha lyssnat på samma låt i ett antal timmar, kan jag konstatera att det är omöjligt att tröttna på den. Den är verkligen i en klass för sig. Och gruppen bakom låten är verkligen jättebra. Helt klart en av mina favoriter inom musikens värld!
Men vill ni veta en konstig sak?
En av medlemmarna i bandet är ruskigt lik Jack. Man kan ju undra vad han egentligen döljer. Kan det vara så att han egentligen är känd? Nej, så kan det verkligen inte vara! Det känns inte som hans stil. Eller?

Plugg, plugg, plugg, plugg, plugg...
Ja, det är min kväll det. Det känns inte alltför upplyftande, men vad har man egentligen för val?
Jag uppdaterar senare. Puss & kram

Më fal!

Här sitter jag och lyssnar på tung musik.
Alla tankar och känslor tycks åka karusell inombords.
Jag är verkligen en riktig muntergök denna söndag!

Och förutom att jag mår väldigt bra idag, är jag även väldigt trött. Men det antar jag att jag bara har mig själv att skylla. Vem skulle inte vara trött om man försöker sig på att studera klockan tre på natten!?
Det är inget jag rekommenderar.
Så med tanke på vad jag gjorde inatt är det kanske inte så konstigt att jag är helt slut nu.
Fast i och för sig kommer jag knappt ihåg när jag senast sov vid tre.

Idag ska jag städa. Det har jag bestämt mig för, och då ska jag också göra det!
Eller ja, om jag orkar vill säga.

Förresten måste jag verkligen få påpeka att jag är en megatönt. Jag skrev ju i ett tidigare inlägg att jag var i behov av att prata med E. På grund av brist på idéer slutade det med att jag skickade iväg ett desperat mail.
Var går egentligen gränsen? Inte bara när det gäller töntighet och desperation, utan i stort sett hela livet. Hur mycket ska man egentligen orka med?
Tack och hej för nu. Puss & kram

Mattant

Denna lördag började med att jag fick höra min käre faders lugna stämma. Han berättade att han och mamma skulle åka iväg och att jag därför skulle laga mat till mina bröder. Jag kände hur jag jublade inombords. En bättre start på dagen kan man ju knappast önska sig. Och dessutom är ju matlagning verkligen min grej.
Jaja, efter en stark insats i köket kände jag att jag hade gjort mitt för dagen.

Jag borde egentligen städa mitt rum. Eller på sätt och vis känns det mer som ett måste.
Ja, jag måste städa mitt rum! Frågan är bara när det ska ske. Kanske blir det av redan ikväll. Det är faktiskt inte helt omöjligt. Eller också gör jag det imorgon. Eller någon dag i nästa vecka.
Vi får väl helt enkelt vänta och se. Jag låter er veta när det har blivit av. Om ni nu är intresserade, vilket jag tvivlar starkt på att ni är.

För att återgå till denna dag, tror jag att den kommer att sluta ungefär lika trevligt som den började. Jag måste (och då betyder inte det samma sak som när det gäller städning, utan i detta fall är det mer som ett tvång) plugga svenska. Det känns faktiskt väldigt tungt. Allra helst när klockan har passerat elva en lördag kväll.
Men men, måste man så måste man. Det är bara att kämpa på!
Puss & kram

Breathe

Jag kan nästan inte förstå att jag fortfarande är vaken.
Jag borde nog inte tänka så mycket.
Fast egentligen är det inte ett dugg överraskande att undertecknad sitter vaken just nu.
När sov jag egentligen senast vid denna tid?

Min mage och rygg gör väldigt ont.
Det ska bli så otroligt skönt att slippa detta, och det känns väldigt bra att de tog det seriöst så att jag slipper vänta till nästa år.

Förresten måste jag verkligen prata med E. Inte nu kanske, men imorgon eller något liknande. (Detta kan alla ni som läser ignorera eftersom jag främst skrev det för att jag ska komma ihåg det när det väl är ljust igen.)
Nu ska jag gå och ta en Ipren och sedan försöka sova lite.
God natt! Puss & kram

I mitten av allt

Jag skulle vilja vara lika modig som Jürgen. Ja, det skulle jag verkligen!
Fast jag får väl idag nöja mig med att jag i alla fall har presterat något över huvud taget.
U verkade faktiskt nöjd med det också.

Dagen började med en behövlig sovmorgon. När klockan närmade sig elva började skoldagen med multimedia och jag kämpade faktiskt ovanligt hårt under lektionen.
Därefter hade vi en relativt lång rast och sedan var det dags för engelska. En väldigt skön lektion där vi endast ägnade oss åt att titta på film.

När jag kom hem blev det genast nattsvart och jag kände bara för att försvinna.
Resten av dagen kan sammanfattas med följande ord:
Ilska
Presenter
Social man
Mössa
Handling
Bil
Idol

Puss & kram


A deep sigh

Var finns hoppet?
Var finns styrkan?
Var finns ljuset?
Var finns livet?

~

Egentligen måste jag göra engelska nu. Den ska lämnas in imorgon och jag inte ens börjat än. Dessutom måste jag göra en massa svenska som ska vara klar på måndag. Och så ligger jag väldigt mycket efter i matten. Det är så många ämnen där jag för tillfället inte kan förmå mig till att göra någonting. Jag är verkligen kass. Jag måste ta tag i mitt liv nu! Men frågan är var orken finns!?
Just nu skulle jag behöva en kram, en hjälpande hand, en vänlig gest, någon som bryr sig, någon som kan trösta en.

Det har verkligen känts som om alla ha varit emot mig idag. Eller inte riktigt alla, men nästan.
Vad gör jag för fel?

Jag var hos läkaren tidigare idag. Missade matten på grund av det, och i stort sett hela samhällskunskapen. Det bestämdes att jag ska opereras nu under hösten. Jag är helt sjukt nervös och rädd. Ja, det är en otäck känsla. Eller det är väl ganska självklart med tanke på att rädsla aldrig är trevligt. Men jag som i vanliga fall inte tycker om läkare och sjukhus. Hur ska detta gå?
Direkt från sjukhuset till prov och därefter snabbt till badhuset där de övriga i klassen var i full gång med dagens idrottslektion.
Haha, ja. Det har varit en krävande dag idag! Även om jag inte har haft fler lektioner än idrott, har både läkarbesöket och provet krävt en hel del mer än en vanlig skoldag gör.

Nu får det vara nog för idag!
Puss & kram
Jag blundar hårt och önskar iväg alla tårar, all smärta och allt mörker.

Ensam är stark!

Eller så är det väl?
Ja, så måste det vara!

Usch. Det har varit en tuff dag idag!
Men det finns i alla fall personer som gör sitt bästa för att göra livet lite lättare. Tack!
Jag skulle egentligen ha varit iväg i detta nu, men jag kände att jag inte riktigt orkade med det idag.

I måndags umgicks jag och Petrus ett tag. Det var mys <3
& igår var jag och Emelie aktiva (och duktiga). Vi lyckades faktiskt med att få ihop något snabbare än vad jag hade räknat med. Härligt!
Puss & kram

(Grattis på födelsedagen Minna ♥)

Karp dajm

"1, 2, 3, 2"
"Arrgh! Arrgh! Arrgh! Arrgh! Arrgh! Arrgh!...." 
"Vänd dig om och dra upp tröjan!"

- Hur många länder finns det i världen?
- Fem!



I fredags tränade jag. Det var faktiskt inte så jobbigt. Det var jobbigare att byta om innan träningen eftersom jag knappt kunde lyfta armarna och få av mig tröjan efter torsdagens ansträngning.
Igår umgicks jag och Bitchballe en del. Det var mys. Därefter kom Petrus och hennes föräldrar för att hämta mig. Vi åkte hem till dem och tittade på film och åt. Sedan bar det av mot sta'n och Lörda' Live. Jag och Petrus var galna. Vad hade vi egentligen tagit, ätit, druckit!?
Idag har jag lekt med Challe, cyklat till sjön och kört bil.
Nu ska jag göra mig iordning för sängen. Puss & kram

Att kratta löv

Det är omkring en och en halv månad sedan jag skrev här sist och det har vekligen hänt hur mycket som helst. Vi har flyttat, skolan har satt igång igen, det har varit "party" med i stort sett hela släkten + en massa främmande människor, och väldigt mycket mer. Det är svårt att sätta ord på just denna period. Det har varit väldigt mycket olika känslor inblandade.
Ja, huset är i alla fall obeskrivligt underbart. Hela situationen är nästan för bra för att vara sann. Det kommer nog att ta ett tag innan jag inser och kan ta in allting.

Dagen har bjudit på lövkrattning och jag kan lugnt konstatera att det inte riktigt är min grej. Jag tvivlar starkt på en fortsatt karriär inom det området. Och förutom att jag inte är någon ideal-lövkrattare, tror jag inte att man ska hålla på med sådant som man ser som relativt meningslöst. Jag ser faktiskt inte någon egentlig mening med att kratta löv. Jag tycker att det är mycket finare med en massa färggranna löv i hela trädgården. Det piffar upp det hela.
Slutligen måste jag bara få ställa en liten fråga. Finns det någon här som anar hur många löv det egentligen finns? Jag vågar inte ens tänka på antalet löv i hela världen efter dagens jobb.
Nu är jag helt slut! Puss & kram


RSS 2.0