Endast fyra dagar kvar

Jag sitter här och lyssnar på In Flames, och det väcker en massa minnen :) Samtidigt sneglar jag då och då ut genom fönsterrutan för att se det underbara vårvädret. Solen lyser verkligen upp allting och på himlen finns det inte ett enda moln. Jag funderar på att först kliva in i duschen för att fräscha till mig nu när det är så härligt ute, och sedan bege mig ut en sväng. Jo, så ska jag nog göra! ^^

Igår var jag på teatern (nostalgi må jag säga) och tittade på årets dansföreställning. Den var helt okej. Brorsan och en hel del andra var också där. Vi satt längst fram :)

Nu ska jag avsluta detta inlägg, men först vill jag bara påpeka att jag fyller år om fyra dagar!
Ha det super. Puss & kram


Känslor av att våren är här

- & det blir man relativt glad av. Oh ja :)
Även om det snöade för en vecka sedan, kan man inte undgå dessa vågor av lycka som sköljer över en, bara för att det är varmt, skönt och helt enkelt underbart ute!
Påsklovet börjar gå mot sitt slut, fast det gör faktiskt inte så mycket. Det kan ju i och för sig bero på att jag fyller år om ungefär en och en halv vecka, men jag är ändå väldigt förvånad över att det känns så pass bra som det gör nu när det är dags att återgå till skolan.
Lovet har varit väldigt bra, och det har till stor del varit fyllt av vänskap. Att det har varit så bra kan nog även det bidra till att det inte känns så hemskt att det nu är över. Eller ja, det är faktiskt en dag kvar.

Nu ska jag inte tråka ut alla läsare med en äkta "Sara-text".
(Alla nära och kära vet vad jag menar.)
Take care, så ska jag försöka att bättra mig när det gäller att skriva här.
Puss & kram

RSS 2.0