Uglypeopledotcom

Yes, that's me.

Men idag ska det inte handla om mig, utan om dig.
Jag kan verkligen inte förstå det. Du är borta. Du kommer aldrig mer tillbaka. Det är ofattbart. Varför just du? Du hade ju hela livet framför dig. Du hade ofta ett leende på läpparna och spred en positiv energi till din omgivning. Jag kommer aldrig att glömma dig och tanken på vad som har hänt dig ger mig rysningar. Hoppas att du har det bättre där du är nu. Vila i frid!

Det finns inget mer att säga idag.
Puss & kram

Pensionärsämne

Det har ju varit så härligt i några dagar nu, men inte idag inte. Det hade väl varit okej om det hade varit lite mulet, men ändå vår i luften. Men snö är verkligen inte okej. Jag är så trött på snö. Usch. Fast det snöar i och för sig inte just nu. Det kanske man ska se som positivt denna annars helt hopplösa söndag? Okej, så negativa får vi inte vara! Även om det är svårt att se något positivt när det känns såhär.
Idag har jag övningskört, och eftersom min käre fader tyckte att det gick så bra meddelade han mig glatt att nästa gång vi ska åka till släkten (över 20 mil bort) är det jag som ska köra dit. Oh ja, vad bra. Jag kommer säkert att köra in i något och så dör hela familjen. Förhoppningsvis går det inte så illa. Jag har ju faktiskt inte krockat än, så varför skulle jag göra det just då? Nej, det går säkert bra. Hrm....

Avslutningsvis vill jag bara säga att:
- jag inte mår speciellt bra idag.
- påsklovet inte är alltför långt borta.
- jag fyller år relativt snart!

Många pussar och kramar från mig denna äckliga söndag.


RSS 2.0