"Du äter julskinka du"

Idag har vi gjort absolut ingenting på multimedian, vilket känns en aning roligt(?) med tanke på att det är min första lektion för dagen. Men men, det är faktiskt väldigt skönt med en lugn start efter mitt lilla avbrott.

Hanna är rolig för hon är bäst. Hon fäller roliga kommentarer och gillar häst.

Vi har nyss gjort individuellt val och det var verkligen en pina. Jag är fortfarande inte säker på att jag har valt rätt. Nu ska vi äta snusk-pizza. Skriver om veckan som varit efter helgen.
Puss & kram

(56)

PHPFTP

Jag mår verkligen inte bra! Jag är faktiskt inte ens säker på att jag klarar av att ta mig igenom hela denna dag. Allt jag egentligen har ork och kapacitet till är att ligga under täcket och göra ingenting. Hoppas bara att jag inte kräks här på Bultibedian. Bläk!

(58)

I am a man today

Varm choklad är gott, halva klassen skolkar och jag är glad över att vädret har vänt. Igår kändes verkligen allt tragiskt i denna mörka och regniga värld, men idag skiner solen och det är vår. Thank god!
Tjohej


Jack predikar och jag är död

Min mening är inte att plåga er! Ville bara poängtera det innan ni börjar läsa.

Jag kan inte andas. Jag mår helt sjukt dåligt. Jag vill avlida. Jag är yr. Jag mår illa. Mitt huvud vill sprängas. Min näsa existerar inte. Jag hör inte vad Jack säger hur mycket jag än anstränger mig, utan kan endast uppfatta ett svagt mummel.
Detta klagande skulle kunna fortgå i evigheter, men för att inte tjata sönder er ska jag nu lägga ner. Jag hoppas hur som helst att ni alla mår en aning bättre än vad jag gör, och att ni någon gång under dagen får en chans att njuta av det underbara vårvädret som äntligen har letat sig hit! Puss & kram

(60)

Att äntligen kunna duscha!

Hur många i dagens Sverige uppskattar att kunna ta en dusch, gå på toaletten och att det är över 10 grader i bostaden? Förmodligen inte en överdriven mängd människor. Jag är i alla fall en av de få som uppskattar det, men en söndag som denna är det en självklarhet. Efter en helg utan ström kan man inte annat. Att ha det varmt och gott inomhus och att kunna ta till en kopp te lite då och då är guld värt. Likaså att kunna bli ren och fräsch vid behov. Jag avskyr verkligen strömavbrott!

Idag har jag tränat framför TV:n tillsammans med min käre fader och lillplutten. Eyetoy måste vara något av det mest ansträngade som finns. Jag har även kört bil på egen hand. Först förvånades jag över att mina föräldrar ens vågade låta mig sätta mig i bilen själv, men att jag dessutom skulle öva på det jag kan sämst är ännu mer konstigt. Det gick i alla fall bättre än väntat och jag insåg att jag måste bli en aning modigare ute i trafiken. Och på tal om att köra bil ska jag faktiskt alldeles strax bege mig ut på de riktiga vägarna. Denna gång med fadern vid min sida. Tack och lov för det! Puss & kram

(61)

Jag avskyr numera snabela

Varför ska det alltid bli helt konstigt när jag trycker in snabela? Vad har jag gjort för fel liksom? Haha, vad seriös jag låter. Dessutom ser jag ut som världens mes när jag skriver ut ordet istället för att våga mig på att trycka in det dumma tecknet. Jaja, nog om ingenting.

Nu kan jag äntligen skriva här igen! Jag har inte kunnat uppdatera här sedan i onsdags då jag fick brist på ork. Fast det är ju givetvis inte anledningen till min frånvaro. Okej, att jag inte uppdaterade något på den återstående tiden av onsdagen och torsdagen kanske berodde på det, men därefter hade jag förmodligen uppdaterat om jag hade kunnat. Men har man ett dumt internet så har man. Strömlös har man ju också varit i helgen. Yippie! Verkligen vad jag behövde just nu. Hur som helst förstår ni kanske varför jag inte har varit så speciellt aktiv här. En sammanfattning av de senaste dagarna kan ni ju alltid få i alla fall.

I torsdags var det givetvis först skolan och därefter träffade jag syrran på sta'n. På fredagen var jag på morgonen hos läkaren. Därefter åkte jag till skolan och efter det återvände jag till läkaren. Sedan begav jag och mamma oss mot A6 för att handla lite innan vi drog hemåt för att mötas av ett kolsvart hus. Vi fick ändra om alla planer och sova i ett iskallt hus. Lördagen bjöd på lekar, god mat, en massa personer som bytte skepnad, tänkvärda ord och melodifestival. Nu ska jag ta en dusch. Uppdaterar mer därefter. Puss & kram

En timme senare

För en timme sedan slutade jag för dagen, och ändå är jag kvar i skolan. Jag agerar nämligen chefredaktör och spelar spel. Ehm, ja.

Dagen har varit relativt kul. I morse spelade jag psykist störd med allvarligt tvångsbeteende. Sedan hade vi MUM med Daniel, som var extra snäll idag. Därefter var det dags för matematik där jag är sämre än någonsin. Efter det lunchade vi. Jag och Hanna försökte att vara duktiga genom att dricka kaffe, men jag vet inte riktigt om vi lyckades. Jag tror faktiskt inte att kaffe är vår grej. Slutligen hade vi mediekommunikation och efter lektionen gjorde Jack mig uppriktigt glad. Nu sitter jag här.

Ikväll ska jag till Ch. Nu förlorade jag all ork. Skriver igen när jag orkar. Puss & kram

It smells like vanilla

Jag, Hanna och Bex tjockade oss nyss. Nu ska jag anmäla min sida till sökmotorer!? Jag förstår inte. Jag är trög.
Puss & kram

(65)

Krångliga ögon

Mina ögon har blivit väldigt jobbiga på senare tid. De krampar i stort sett hela tiden och jag känner mig som en blind åsna. Haha, usch. För tillfället sitter jag här och försöker att fokusera. Dessvärre utan större framgång. Jag funderar faktiskt på att ge upp och istället gå ner för att leka lite social med min familj som jag knappt träffar imorgon. Det enda som håller mig kvar här är att det luktar tuttifrutti. Men men, jag tror att jag ger upp i alla fall. Jag måste ändå gå till min andra dator för att försöka få igång den. Puss & kram

TV4 ringde mig idag

Joho, det är visst sant! Inte för att det slår när Göran Persson bad om min adress, men det känns ändå ganska häftig att TV4 ens kommer på tanken att ringa till min mobil.

Jag är förresten väldigt arg på min dator. Den fungerar inte. Den förstör min värld.
Nu väntar som sagt sjön på mig. Puss & kram

(66)

Jag går INTE text!

Nu vet ni det.

Jag är trött! Okej, det är jag väl alltid, men idag är jag extremt trött. Fast det är kanske inte så konstigt om man tänker på hur många, eller få, timmar jag sov inatt. Men å andra sidan började jag faktiskt inte förrän klockan ett idag, vilket i alla fall borde ha resulterat i att jag är lite mer utvilad!? Jaja, jag är hur som helst sjukt trött. 

Dagen har känts onödig. Jag har i stort sett inte gjort någonting. Dagen insats var väl att fika med Ulf och Daniel. Den förstnämnda var förresten snäll och bjöd mig på en bulle. Tack vare honom fick jag alltså frukost, lunch och middag fixad på en och samma gång.

Nehepp. Att sitta här känns faktiskt mer fel än vanligt när jag skymtar den sjukt fina himlen genom fönsterrutan. Jag tror nästan att jag ska kuta ner till sjön för att njuta lite. Puss & kram

Would you catch me if I fell?

Seg, segare, jag.

Måste plugga. Måste duscha. Måste tänka positivt. Måste ta tag i saker och ting. Måste, måste, måste, måste... Jag spyr på alla måsten! Hur ska man orka? Snälla, svara mig på det. Nu låter vi det bli natt. Dröm sött!
/Den som snart är "vuxen" utåt, men mindre än någonsin inombords

Att kunna gå ute i kortärmat

Det är vår! Jag frös inte ens när jag var ute tidigare. Både jacka och tjocka tröjor kan gå och stänga in sig i källaren. Nu behövs de inte mer.

Jag har förresten räknat ut vad det kommer att kosta att ta körkort. Jag måste nog anmäla mig för en roll i programmet "Hjälp". Det borde egentligen vara ett brott att kräva människor på en så pass stor summa!?

Time for tea. Puss & kram

Panik, panik, panik

Jag vill verkligen inte gå tillbaks till skolan imorgon. Dessa tre veckor då jag har sluppit allt där har varit fantastiska. Synd att man inte har stannat upp och uppskattat det lite mer. Åååååh, jag vet verkligen vad jag ska göra eller ta vägen med mig själv. Om man ändå vore sjuk. I och för sig mår jag faktiskt illa och har ont i huvudet. Kan det vara början på något!? Well well, puss & kram

(68)

Down

Idag är jag sjukt nere. Vill bara försvinna. Men men, får väl sjunga lite på "Kebabpizza" och hoppas på det bästa. Fast jag vet mycket väl att inget kommer att förändras bara för att jag går runt och sjunger på en fjantig liten låt. Jag måste nog vakna upp och gå smärtan och allt hemskt till mötes. Usch. Lite hjälp vore inte helt fel.

Kebabpizza

Det var en härlig kväll. Vi åt gott, hissade och dissade låtar, och tittade på "Se upp för dårarna". Och för att fokusera på melodifestivalen ett tag måste jag bara få påpeka att det var väldigt blandade låtar. Det var i alla fall tur att det var en högre klass på låtarna igår än föregående vecka. Ja, vilka låtar det var igår! Vad ville egentligen tanten med sitt blonda hår och konstiga låt? Och varför gick inte Ola, Carola och Andreas direkt till final? Jag säger då det. Tvillingarna och "Kebabpizzan" var i alla fall helt klart i en klass för sig. Det skulle nog kunna bli en hur lång text som helst om jag fortsatte att skriva ner alla mina tankar och åsikter om melodifestivalen. Därför lägger vi nu det bakom oss för denna vecka. Filmen var förresten helt okej, även om den var typiskt svensk. Vem hade kunnat ana att allt skulle vända till det bättre när allt rent ut sagt var skit? Jaja, studier väntar. Puss & kram


"Kärlek på kinesiska"

Nu har jag bara det sista kvar och sedan ska jag göra mig iordning inför kvällen. Egentligen borde jag inte sitta här nu. Om bara en och en halv timme kommer Jonny och Christoffer för att hämta mig, och i nuläget är jag massa snusk. Ja, hjälp! Jag måste hinna bli lite fräsch. Kyss på alla er där ute. Hoppas att även ni taggar melodifestival. It'll be good! Ha en bra kväll!

(69)

Fever in my bed

"Du är som en groda utan ben - Hopplös"

God morgon!
Hoppas att natten har varit till sin fördel och att ni nu är utvilade för en härlig lördag.
Ikväll är det den andra deltävlingen i melodifestivalen och jag hoppas att ingen tänker missa denna!? Förhoppningsvis bjuder också kvällens startfält på lite mer show än förra veckans.

Förutom melodifestival ska jag idag göra iordning mitt rum, vilket känns lite sisådär. Visst blir det skönt med lite vårfräscht nu när mars närmar sig, men det känns ändå helt sjukt jobbigt att komma igång.
Jaja, jag kommer väl antagligen inte längre med rummet för att jag sitter här och skriver.
Kom igen nu Sara! Puss & kram


Night

Borde man egentligen inte vara trött eller ligga och sova vid denna tid? Tydligen inte. Jag är klarvaken och igång till max. Konstigare människa får man leta efter. Äsch, jag får väl helt enkelt fortsätta att fixa i rummet, skriva texter och dansa loss till gay-musik. Puss & kram

Planering

Jaaaa! Jag har kommit på vad vi ska göra lördagen den tjugotredje februari. Eller vad vi ska göra var redan innan bestämt, men inte själva grejen. Hoppas bara att det jag nyss kom på duger. Får berätta för övriga imorgon när även de är vakna. Puss & kram

Nu gråter jag!

Jag orkar verkligen inte med Magnus Uggla!
"Illa. Jag mår illa." Det gör jag faktiskt.


Nya favoriter

Vill ni veta en hemsk sak? Eller oavsett om ni vill eller inte kommer jag nu att skriva det. Förresten kanske det inte är så hemskt ändå. Inte när allt kommer omkring. Här kommer i alla fall "saken".
Innan idag hittade jag en massa låtar som inte kunde bli annat än nya favoritlåtar. Saken är bara den att det inte finns några artister bakom? Eller ja. Jag orkar inte riktigt förklara mig. Hur som helst är det hela en aning förvirrande. Det var allt för nu. Puss & kram

00:03:45

Mörka fläckar på toalettpappret är mindre trevligt om man säger så...

Det är kväll (fredag är det i och för sig också) och jag är på ett sådant där konstigt humör. Jag har en förvånansvärt stark lust att hålla på att pilla med en massa saker. Dessutom vill jag skriva kilometerlånga texter. Väldigt mysko må jag säga. Frågan är om jag håller på att bli sjuk!? Hur som helst tror jag att jag ska göra ett försök att tillfredställa mig själv nu. (Och hur det där än lät, hoppas jag på att det var så få som möjligt som misstolkade mig.)

Jag antar att tonerna från Rix Fm får hjälpa mig igenom denna kris. Puss & kram


Alla hjärtans dag

Vilken mysig dag/kväll det blev. Tre rätters middag med de bästa är verkligen inte fel!

För tillfället lyssnar jag på allt annat än Uggla, luktar på melonljus och njuter av skenet från mina hjärtformade ljus (dagen till ära).

Gäsp. Puss & kram

Ned- och uppräkning

Snart fyller min blogg ett år, och om exakt sjuttio dagar blir jag myndig.

Den sista tiden

På sistone har det hänt så otroligt mycket att jag knappt finner ord för det. Jag har praktiserat, fått jobb, träffat min största idol, gjort en massa seriösa reportage, gått på presskonferenser (både ensam och inte), ringt skrämmande samtal, kört bil i många mil, varit social, och väldigt mycket mer.

Praktiken var helt fantastisk! Ni kan aldrig ana hur bra det var. Det är nästan för bra för att vara sant. Tänka sig att lilla jag skulle få en möjlighet att hålla på med det som jag alltid har drömt om. Det är mer än vad jag själv kan förstå.

Angående min idol, var den dag då jag träffade honom förmodligen en av de bästa i hela mitt liv. Vilken människa! Och vilken upplevelse!

That's all I can say, I think.
Hur mycket jag än skriver om de tre senaste veckorna, skulle ni ändå inte förstå hur jag har haft det. Varken det bra eller dåliga går att beskriva med ord. För en målande, rätt och bra bild krävs det nästan att man själv har varit med om allt. Jag skulle förmodligen inte ens lyckas till hälften om jag försökte mig på att berätta om det för er här och nu. Förhoppningsvis överlever ni utan en noggrann redogörelse av det sista i mitt liv.

Nu är det i alla fall lov, vilket är grrrrrreat! Puss & kram


Once again; Hello!

Jag måste vara den sämsta bloggaren ever! Det finns i stort sett inte en enda möjlighet att någon annan är sämre än vad jag är. För det första är de senaste inläggen rent ut sagt patetiska, och för det andra har jag inte skrivit här på evigheter. Men trots att jag är så dålig när det gäller att uppdatera bloggen, fortsätter ni ändå att läsa(?). Ni är verkligen värda en eloge! Tack till alla er som troget står vid min sida, även när jag inte är på topp! Förresten lovar jag att jag ska försöka att få till en förbättring nu när våren återigen börjar komma.
Jag älskar våren (:

RSS 2.0