Hold nothing back

Imorgon ska jag jobba! Puss & kram


In my head

Jag har noll inspiration idag, men det gör inte så mycket eftersom jag från och med nu är ledig fram till på tisdag. Grrrrreat! I eftermiddag ska jag träna. Puss & kram


Genomgång av Flash

Daniel och hans semla går igenom en massa saker som jag inte förstår. Jag är nog väldigt trög, eller också kanske det är så att han är en aning dålig på att förklara!? Inget ont mot Daniel, men jag hänger verkligen inte med någonstans.

Jag gjorde nyss del två på psykologiprovet. Det var relativt komiskt om man säger så.

Hanna och jag ska (inte) plugga matte sedan. Vi äger!
Puss & kram

Söndag eftermiddag

J är snäll, jag kämpar, känslorna går upp och ner i ett, det är snart skola igen och min familj är gullig.
Idag måste jag bli klar med mina projekt! Dessutom ska jag skriva en ledare och ta farväl av mina tomtar. Hur ska man orka? Förhoppningsvis hjälper låten som är satt på repeat mig med det. (Sång gör gröten mindre tjock.) Puss & kram

Feelin' guoooood

Det går sakta men säkert framåt (tror jag åtminstone). God natt!

Leka kurragömma

- Det ägnade jag och mina bröder oss åt innan idag. Man kan väl inte säga mycket mer än att det är lättare sagt än gjort i en stor prästgård. Vi letade nästan ihjäl oss innan vi fann varandra. Fast roligt var det! Nu hittade jag min arm igen. Puss & kram

Skinka

Jag luktar skinka, vilket får mig att må illa. Det är inte ett dugg trevligt. Bläääääk!
Men men, att prata med Marcel är i alla fall trevligt. Tjohej ~

"Se'n dödade jag Björn"

Hur ska man förhålla sig till saker och ting när man inte riktigt förstår vad som sker!?
J och S beter sig väldigt underligt, medan B och F bara är allmänt konstiga och har något emot mig. D gör mig rädd och E har övergivit mig. Alla andra gör mig också konfunderad, som till exempel K som utstrålar hat emot mig. Jag vet verkligen inte vad jag ska ta mig till. Det känns väldigt otäckt att de gör som de gör. Vad är felet?

Jag leker fisk

Det är tack vare Johan som det känns såhär. Eller kanske inte enbart, men delvis.
Nu ska jag skriva några "måste" texter. På återseende. Puss & kram

Dagens fråga

Vad tycker du om årets deltagare i "Let's dance"?


Let's dance

Vad ska man egentligen säga? Ännu en säsong av "Let's dance" är igång, och även denna gång har ledningen tagit med en så kallad klassiker. Vem som är årets favorit är det alltför tidigt att uttala sig om, men jag har mina aningar. Detta lär bli fredagsnöjet de närmsta veckorna om jag känner mig själv och min familj rätt, även om jag är en aning rädd för detta program. När "Let's dance" sändes för två år sedan gick jag i nionde klass, och då fick jag men för livet. Jag blir bara stressad och orolig när jag tittar på alla dansande par. Detta har givetvis sina förklaringar, som jag inte tänker gå in djupare på här och nu. Puss & kram


Serious

Ibland vill man blogga, även om man egentligen inte har något speciellt att meddela omvärlden. Ett sådant tillfälle är det just nu. Jag påbörjar en massa lama inledningar, men raderar dem genast därefter på grund av att jag märker hur hemskt dåliga och ointressanta de är. Men men, nu orkar jag inte ens försöka anstränga mig så mycket mer. Därför publicerar jag nu den inledning som jag nyss skrev och tänkte radera, men aldrig gjorde.

Jag, min penna och mitt block. Vi är en fin kombination som inte skulle fungera utan den ena eller den andra. Jag fasar verkligen för den dag då de tar slut. De hjälper ju mig att struktuera upp tillvaron. Vem vet vad som skulle kunna hända utan dem vid min sida.

Töntig inledning, men det får gå ändå.
Idag började jag vid kvart i elva, som varje fredag. Skönt att inte behöva stiga upp klockan halv sju. Efter drygt en timmes multimedia hade vi en relativt lång rast innan det var dags för dagens sista lektion som var engelska. Jag tycker om fredagar i skolans korridorer. Två lektioner, varav en är mindre ansträngande. Fast det kanske man är förtjänt av efter tre dagar i rad då man börjar vid 8 och slutar 8 timmar senare!? Oavsett om jag förtjänar en härlig fredag eller inte, tycker i alla fall jag att det är tur att torsdagar och fredagar är lite bättre schemamässigt. När skoldagen äntligen var över, träffade jag Bex som jag umgicks med fram tills dess att det var dags för mig att dra till träningen, och efter omkring en timmes moves begav jag mig hemåt. Det var det hela i stora drag. Puss & kram; kyss en bock

Häej

Här kommer en hälsning från skolan. Jag har ont i hela kroppen. Puss & kram

Beslutsångest

Ja, hjälp! Jag kan inte bestämma mig. Inte för att det egentligen är något viktigt det rör sig om.

Nu har jag äntligen hunnit ikapp mig själv. I alla fall på en front. Det enda som nu återstår är resten av livet.
Förresten hade vi en riktig pingla till idrottslärare idag. Han var minst sagt -hrm- speciell. Det blir nog en intressant termin nu när vår ordinare lärare är pappaledig. Det var allt för idag.
Sweet dreams. Puss & kram

Dagens fråga

Är du kär?

Att inte kunna röra sig ordentligt

Min höft är helt konstig. Den har ömmat i flera dagar. Och nu är det ännu värre. Tidigare idag vred jag till höften/ljumsken så att den knäckte till. Det både lät och kändes, och nu kan jag knappt gå. Det bådar gott inför morgondagens träningspass. Frågan är om jag ens kommer att överleva. För tillfället har jag riktigt ont på fem ställen. Höften, ljumsken, knäet, magen och huvudet. Det är nog läge att ta till min gamle idrottslärares uttryck "invalido" nu.

Kvällen bjuder på plugg och eventuellt även en ny ledare. Puss & kram

Ja, ja, ja, ja, JA!

Det är så sjukt underbart! Jag har fått klartecken från världens underbaraste arbetsplats att jag ska få spendera mina två veckor där. Ni anar inte hur bra det känns. Detta kan vara min framtid. Vem vet? En bättre praktikplats kan man förmodligen inte ha i alla fall. Dessutom kunde det behövas något upplyftande nu eftersom det började bli alltför tungt. YES! (:

Party party in my room

"Jag vill ju bara dansa, inte ta fram min tingeling."
Haha. Kan man annat än att gå igång på låtar som den här?

Jag är verkligen en partypingla inatt!

Jag är långsam av mig

Idag var vi som sagt i Blekinge för en visit över dagen. En mycket härlig dag med väldigt mycket och gott att äta! Jag har kommit på att mor- och farföräldrars passion förmodligen är att trycka i sina barn med familjer, främst barnbarnen, en massa föda så att det finns en sprickrisk. Det verkar nästan som om de vill att familjen ska vara tjock. Eller ja, kanske inte tjock, men jag hoppas på att ni förstår vad jag menar.
Jag kom även tidigare på att jag är otroligt långsam av mig. Alla människor, oavsett kön, ålder och om de är gravida eller ej, går snabbare än mig. Det var inte direkt trevligt att inse, men som tur är var jag inte överdrivet seriös nu. Farfar är i alla fall gullig och går i mitt tempo. Och pappa också för den delen.
Det är relativt komiskt att vi går ut och går varje gång vi hälsar på hos farmor och farfar, men vad vore ett besök i Långgölsmåla utan en lång promenad? Fast idag var det speciellt. En otäck hund attackerade mig. Den kom från ingenstans när vi gick där i skogen. Som tur var skyddade min gravida kusins sambo mig. Jag var så obeskrivligt rädd. Kan man vara töntigare än mig? Hur många börjar gråta av att en hund kommer emot en?
Jaja, för övrigt var det ett mysigt besök. Det var väldigt trevligt att umgås med alla. Dessutom blir man varm inombords när man märker att farmor verkligen tänker till när hon ska servera oss. Take care. Puss & kram


Depp

(= idiot (för er som vill veta))

Fast just nu syftar jag mer på depp som när man är nere och bara vill försvinna. Jag är så otroligt trött på alla dessa förbannade tårar som aldrig vill sluta rinna. När är slutet egentligen här!? Jag vill inte vänta längre ^/


Pussgurka

> Fredagen den fjärde januari år tvåtusenåtta hade jag ingen inspiration till att komma på bra rubriker. Detta kanske är något som ni redan har märkt, men jag kände för att verkligen påpeka det så att ingen undgår denna intressanta information. Fast att komma på rubriker är väl inte direkt min grej i vanliga fall heller, vilket jag antar att ni har noterat vid detta laget.
Jag är väldigt seg idag. Hahahaha, blä på mig! Mÿeph mÿeph <

Nu ska jag alltså prestera en utlovad sammanfattning av mitt lov, och jag insåg just att det är lättare sagt än gjort. Men men, jul och nyårsafton har jag ju givetvis firat (som de flesta andra här i Sverige). Resten av lovet får ni i form av en punktlista.
¤ Staden med Petrus samt sång och trevligheter
¤ En kvälls mys och en kvälls "rocklossning" med Mone
¤ Nyårsdag med folk och härlig stämning
¤ Staden, matlagning + efterrätt och film med Annis och Bex
¤ En natt med Bex då vi vägrade sömn och promenerade till bland annat IKEA
¤ Staden med Little Eve
¤ Trevligt besök från Göteborg

Ingen vidare sammanfattning, men det är i alla fall en liten del av mitt lov. Jag insåg just att jag upprepade "staden" ett antal gånger. Tydligen har jag spenderat en del tid där, fast det känns det verkligen inte som. Lovet har i alla fall varit helt okej.
Tuggummiklet på dig! Puss & kram


Time for a break

Jag tror att jag ska leka lite social med familjen ett tag nu. Sedan skriver jag nog här igen och sammanfattar lovet innan jag fortsätter med allt som jag tidigare har nämnt. Puss & kram


Jag är på G

Yäy.
Tuff musik, dans och fix av rum. Riktigt härligt en fredags kväll som denna!

Eeeeeeuh!

Jag ogillar skarpt denna doft som ligger sänkt över rummet. Någon slags olja, eller möjligen gift. Och att öppna fönstret är väl inte ens att tänka på eftersom det redan nu är iskallt här. Det har luktat såhär i flera dagar nu och snart står jag inte ut längre! Vad tragiskt om denna snuskiga doft ska ta död på mig. Då dör jag faktiskt mycket hellre på något annat sätt.
Jaja, ett högst oseriöst inlägg med oviktig information. Nu vet ni i alla fall. Puss & kram


Inlägg utan rubrik

Jag har kommit på att det är relativt kul att ta "konstiga" kort där man vrider till läpparna. Det är helt klart min favorit när det gäller att posa framför kameran. Om man ändå kunde se ut så på bilden där man ska ställa upp som chefredaktör...

Idag gör jag i stort sett ingenting, vilket är väldigt skönt. Sådana dagar behövs - allra helst när det är lov. Dessutom måste jag ta tag i lite saker och därför passar en sådan här dag ännu bättre. Först av allt ska jag skriva klart (och om) de tre sista inläggen som inte ens är halvfärdiga. Jag är faktiskt väldigt dålig på att uppdatera här och det är något jag ganska ofta ursäktar mig över. Jag är även dålig på att skriva seriösa inlägg. Eventuellt får det bli mitt försenade nyårslöfte. Förhoppningsvis får ni i alla fall se en förbättring här. Att jag ska bli bättre på att skriva här är förresten det andra försenade nyårslöftet för i år. Igår lovade jag och Joanie varandra på att bli bättre. Han var i och för sig en aning duktigare än mig och lovade det redan på nyårsnatten. Han är bra han! En sann vän i alla lägen.
Efter bloggskrivning ska jag fixa iordning mitt rum och allt som finns dolt. Sedan ska jag (tyvärr) ta tag i att plugga. Jag har skjutit det framför mig hela lovet och jag inser att det inte håller längre. Ibland måste man faktiskt, även om man verkligen inte vill. Och det är faktiskt dessvärre så att en stor del av livet består av just måsten. Därefter ska jag förbereda lite inför morgondagen då vi ska åka till Blekinge. På grund av att vi ska åka tidigt är det bättre att förbereda idag så att det blir gjort. Jag känner ju i alla fall mig själv till den grad att jag vet att jag inte kommer att orka göra det imorgon. Slutligen ska jag nog ta en dusch. Det kan behövas eftersom jag mest har legat och latat mig fram till nu. Idag är en väldigt ofräsch dag.

Åh, vad jag tycker om kärlek! Av alla dess slag.
Puss & kram

Buhu

Snilleblixt - I love it!

Tiden går och jag hinner verkligen inte med. Jag förstår inte att halva gymnasietiden nu är över. Det känns ju som om jag började sjuan igår!? Och i år fyller jag arton. Hjälp, vad gammal jag blir! Jag tror nästan att jag måste gå och lägga mig nu innan jag faller sönder. Och ja, jag ska försöka att tänka lite mer i presens! Puss & kram från "the old lady"

Dag ett på det nya året

Det är nu år 2008, vilket är rätt svårt att förstå. Året har gått fort och det känns som om jag inte riktigt har hängt med. Men men, även om jag i tanken är fyra år bakåt i tiden, ska jag försöka att fokusera på nuet. Det blir enklast så. Nyårsafton var över förväntan. Det var faktiskt en ganska härlig kväll. Sällskapet var trevligt, hjärnan fick sig en chock då man behövde aktivera den, tomtenissar dansade runt och jag vann över de tre männen! Ett urval av min övergång mellan 2007 och 2008. Självklart sköt vi traditionsenligt även en del raketer och rädslan för att få en raket i huvudet fanns där också denna gång. Dessutom ringde Joanie, vilket var pricken över i:et. Gott nytt år från mig till er med förhoppningar om att detta år kommer att bli en aning bättre än föregående! Puss & kram


RSS 2.0