Ta mig för den jag är

Nu är det bara morgondagen och onsdag kvar i skolan. Jag förstår verkligen inte att större delen av gymnasiet redan är över. Vad hände med ettan och tvåan liksom? Det känns nästan som om jag har legat i dvala.

Dagen har hittills passerat väldigt fort. Först gjorde jag och några andra elever en engelskauppgift. Den var faktiskt enklare äv vad jag trodde att den skulle vara. Sedan gjorde jag en intervju med JING:are och därefter återvände jag till skolan för ett prov/lärdomsuppgift i svenska. Efter det gick jag och Sofie upp till rörlig bild-salen och fixade till "2,05 minuter av Jönköping" och "Samtal med sig själv". De blev faktiskt helt okej.
När filmerna var färdiga tog jag mig an att fixa till hemsidan. Två-tre timmar senare fick jag ge upp på grund av svimfärdighet. 

Mat har det inte funnits tid till på hela dagen, så nu är jag sjukt hungrig! Tur att vi snart ska äta grillat.

Ulf är verkligen dagens man, och nu ska jag äta, fortsätta med min hemsida och jobba lite. Puss & kram

YEEEEEEEES!

Vattnet fungerar igen och det gör mig så otroligt lycklig att det inte finns ord för det. Ikväll ska här gås på toa och duschas. Tänk att så lite kan göra en så glad. ♦ Puss & kram


”Nu blir det slakt, nu blir det köttkvarn”


Jag måste vinna Bitchballe på Peggle! Challe är redan ute ur leken, men dessvärre inte den andre. Suck! Jag avskyr verkligen när skylten "Retry level" kommer upp. Jaja, det är väl bara till att fortsätta kampen mot lillskiten. Puss & kram

Doften av grillat…

...är bland det absolut bästa som finns!

Klockan har nu passerat elva denna lördagskväll och jag sitter här och gör allt och ingenting på en och samma gång. Har försökt att få bloggen att fungera sedan jag vaknade idag, så det är faktiskt relativt chockerande att den äntligen vill samarbeta. Att Internet fungerar igen är ännu mer chockerande. Jag tror inte att ni förstår hur frustrerande det har varit att leva ett liv utan Internet så pass länge som jag faktiskt har behövt göra. Det känns som om hela mitt liv har blivit lidande. Eller ja, i alla fall skola och jobb. Och för att inte tala om bloggen! Men men, nu är jag i alla fall tillbaka.

I torsdags köpte jag och min kära moder avslutningkläder. Jag förstår verkligen inte att det snart är sommarlov. Det känns som om det nyss var påsk!? Fast det vet vi ju alla att det inte var. Hur som helst kommer det i alla fall att bli underbart med ledighet. Jag är helt slut, vilket gör att det är extra skönt att det är de sista arbetena för denna termin som jag sitter med nu.

Nästa vecka väntar:
- Den uppgift som troligtvis kommer att avgöra mitt betyg i engelska.
- Slutprovet i matematik.
- Inlämning av en massa inlämningsuppgifter.
- Publicering av artiklar.
- Utläggning av hemsida.

Ovanstående är givetvis inte allt som kommer att ske i nästa vecka, utan jag ska även jobba, leka med Roos och klassen, få sommarlov, och mycket mer. Men för tillfället är det mest skolan som rör sig i huvudet. Visst kan man slappna av när det kommer till de ämnen som man redan har fått reda på betyget i, men i övriga ämnen gäller det fortfarande att kämpa. Främst har jag som mål att klara samhällskunskapen, multimedian och matematiken. Jag vet faktiskt inte vad jag skulle ta mig till om jag misslyckas i de ämnena. Engelskan känns också en aning nervös. Äsch, huvudsaken är väl att man gör sitt bästa!? Mer än så kan man ju faktiskt inte göra. Och om det nu inte skulle gå vägen i redan nämnda ämnen, får jag väl helt enkelt glädja mig över MDK:n och DS där jag vet att jag har MVG.

Som jag tidigare nämnde är det alltså snart lov. Det är bara fem dagar kvar till skolavslutningen, vilket är mer än min hjärna tycks vilja förstå just nu. Ååååh, vad jag vill skrika av glädje över att äntligen få slippa skolan, men för att skona min familj tror jag att jag struntar i det. I sommar ska jag i alla fall sola och bada en massa, jobba en del, resa och umgås med nära och kära. Närmare detaljer om sommaren och allt jag gör kommer när allt är mer i presens och eventuellt imperfekt.

I sommar ska jag även ta tag i körkortet på riktigt och verkligen se till att kunna allting inför hösten då jag SKA ta det. Jag ska även satsa på att fixa iordning bloggen nu när jag är ledig. Det kommer att bli mycket uppdatering, kategorier och förhoppningsvis även en snygg layout.

Nu tror jag att jag ska gå och ta ett dopp, eller en dusch. Jag måste i vilket fall som helst fräscha till mig.
Har nyligen ätit grillat och myst lite med min kära familj, som jag knappt har träffat idag på grund av allt jobb. Dessutom känner jag att detta blev ett relativt hoppigt och långt inlägg som snarast borde avslutas. Skönt är det i alla fall att vara på banan igen. Eventuellt skriver jag senare ikväll. Det beror helt på hur länge vi stannar ute. Puss & kram

RSS 2.0