Hemmafru i sidenpyjamas

Otäck brunn!
Haha, ja. Typ en sådan som är med i The Ring, men i detta fall är det även ett hål i mitten. Det känns typ som om någon ska sträcka upp sin hand genom hålet och dra ner en i brunnen. Usch, vad läskigt det låter. Fast brunnen med det mörka hålet är faktiskt något av det läskigaste på länge. Som tur är finns det individer som är där och skyddar en. Ungefär så i alla fall. Och på grund av denna brunn fick jag hur många idéer som helst inför framtida filmer. Det kan nog bli riktigt bra!

Kvällen igår:
Neverstore live (:
Hanna och det lutande Parisetornet i Jönköping
Leksaker och äckelfrukt ^^
Härliga människor
Lååååångpromenad fram och tillbaka x2
+ en massa mer som jag inte kommer på för tillfället.

Idag har jag varit duktig och fixat mat till min ena broder och bakat min andre broders favoritkaka.
På kvällen grillade vi, lekte och umgicks med kor.
Nu är det packning som står på schemat. Vi hörs. Puss & kram

Caption

Först av allt vill min broder hälsa alla att The Sims 2 äger, allra helst Arbetsliv. Dessutom vill han att alla ska veta att man kan skaffa barn. Det är tydligen något som han finner väldigt underhållande!?

Jag själv har däremot helt andra saker än The Sims i huvudet. Det är så många tankar som rör sig innanför pannbenet. Flytten och att jag inte ens har börjat packa än, skolan som snart börjar igen, alla texter som ska skrivas och låtar som ska fixas, en massa skit, och så allt som rör dig. Ja, det är en del av alla tankar som jag har. Usch. Jag tänker för mycket. Det skulle förmodligen vara enklare att bara släppa allt och låta det sköta sig självt. Men vad vore man utan allt tänkande? Det skulle ju bara bli en evig tystnad. Och tänk hur lidande skolan skulle bli om man inte tänkte. Vilka poäng man skulle få på alla prov. Och man skulle inte kunna planera någonting inför framtiden om man inte tänkte. Vad världen skulle vara annorlunda utan alla tankar. Frågan är om man skulle bli lyckligare eller om allt bara skulle bli ännu värre?
Men men, nu är det i alla fall så att jag tänker väldigt mycket och så lär det nog alltid vara. För tillfället är det du som upptar större delen av mina tankar. Jag tänker helt sjukt mycket på dig. Jag vet att jag egentligen borde släppa dig, men det är något som jag verkligen inte skulle klara av just nu. Du betyder alldeles för mycket för mig. Och jag tycker ju om dig. Jag kan inte bara ge upp allt nu.
Fast vad tjänar det till att ens försöka i detta fall? Jag har tröttnat på att skicka små gulliga sms utan någon respons alls. Ibland undrar jag om du bryr dig. Eller om du verkligen tycker om mig så som du säger att du gör. Jag är förvirrad, kär och övergiven. Tragiskt är vad det är!
Nej, nu ska jag ta en dusch. Puss & kram

Feelings

Ibland gör du mig verkligen glad, men andra gånger, som nu till exempel, gör du bara så att allting känns fel. Om du ändå kunde förstå hur jag upplever det. Visst, det kanske inte är så lätt för dig heller, men det är verkligen hemskt som det är nu. Varför ska man känna saker som man egentligen inte borde känna? Usch, vad jobbigt allting är ibland... Snälla, visa att du bryr dig! Prata med mig. Håll om mig. Jag tycker ju verkligen om dig, och det vet jag att du vet!


Alla kvinnors dröm

image7

Du, du, du!

Du kan verkligen det där med att göra en glad. Tack för att du finns! ♥

Nollsex, nollåtta, tvåtusensju

Usch. Det luktar illa, allt känns konstigt och jag kommer verkligen inte igång med att skriva här (jag har nu suttit framför skärmen ett bra tag utan att veta hur jag ska börja). Det finns så mycket som man vill få fram, men så få ord som stämmer in på det man känner. Man saknar, älskar, hatar, gråter och förlorar allt man har. Och även om alla vet hur det känns att känna allt det där, så är det ingen som förstår hur det är. Men men... nu sitter jag här och lyssnar på musik efter ett hittills väldigt härligt sommarlov. Det har nu gått åtta veckor av lovet och det har faktiskt hänt något i stort sett hela tiden. De första fyra veckorna jobbade jag. Direkt därefter spenderade familjen två veckor i Blekinge. Dagen efter att vi kom hem från Blekinge åkte vi till Halmstad, och dagen efter att vi kom hem från Halmstad begav jag mig till Göteborg. Det har verkligen varit underbart (:

Förresten kommer min dåliga uppdatering att förbättras nu när jag är hemma igen.
Imorgon ska jag umgås med Linus! Nu ska jag styra en stad. Puss & kram




Kärlek & saknad...

RSS 2.0