You made me feel like the one

Kärlek, saknad och sorg.


Det är jag som är trötter

Jag är verkligen jättetrött!
Idag har jag lärt mig en del nya saker som faktiskt kan vara bra att kunna inför framtiden.
Imorgon ska jag träffa Anna (: Nu ska jag gå och lägga mig. Sov & dröm sött. Puss & kram

Kväll

Meddelande-chat med Hanna

Jaha ja. Det kanske är dags att börja tänka på morgondagen nu!? Bussen till jobbet går vid sju, och med tanke på att jag ska duscha och fixa en massa innan det är dags för sängen, och att jag inte är speciellt morgonpigg av mig, säger det sig nästan självt att jag borde lämna min kära plats framför datorskärmen nu. Men jag orkar inte ^^ Fast jag måste nog ändå. Mm...
Puss & kram

Lycka!

image6

Ultraljud

Uppdatering:
Tisdag: Jag och Ronny umgicks, och vi träffade bland annat Nicke.
Onsdag: Jag och Joe gick längs Vättern, åt glass, myste och bara njöt av att äntligen träffas igen.
Torsdag: Skolavslutning! Dagen började med tal, sång och musik i skolans aula. Därefter samlades klassen i ett klassrum för att ta farväl av varandra och sedan gick jag och tjejerna och köpte glass. Efter det spenderade jag lite tid med min broder innan det var dags att bege sig till affären för att handla med Hanna. Vi köpte en massa smaskigt till kvällen, och sedan gick vi hem till henne och myste medan vi väntade på Petrus och Linus. När de väl kom hade vi party, och efter några timmar kände vi oss alla gravida. Visst låter det underbart? På grund av våra vackra graviditeter kände vi att vi ville gå ut och gå en sväng. Eller ja, att Petrus ville handla låg ju också bakom det hela. Vi var igång och sjöng för fullt! Sedan bar det av mot Vätterstranden där i stort sett alla var. Det var jättehärligt att bara flumma runt, och efter några timmars mingel promenerade vi hem till Hanna igen. Petrus och Linus åkte hem, och vi tittade på skräckfilm. Därefter bar det av hemåt efter en lyckad, eftermiddag, kväll och natt (:
Fredag: Jag följde med Challe som hade skolavslutning, och därefter var det studentdags. Mannen som tog studenten var stilig, släkten stod och svettades i värmen, jag gick utan strumpor och skor i sta'n, och det var en härlig stämning (: Det var en mycket trevlig dag.
Lördag: Jag och Anna umgicks, och på kvällen grillade familjen och firade att sommarlovet hade börjat!
Söndag: Årets första dopp!
Måndag: Jobb och staden.
Tisdag: En lång bilresa ner till Blekinge, där det var dags för student igen. Det var en svettig och stilig man som tog studenten (: Det var varmt, jag hade bekväma skor, och alla var glada! Även detta var en jättebra dag och student.
Onsdag: Jobb och läkarbesök.

Tack & hej. Puss & kram


Dagens... #3

Dagens bästa: Allt härligt folk på jobbet, och att läkarbesöket är över
Dagens sämsta: Två idioter på sjukhuset. De hade då inte mycket innanför pannbenet.
Dagens roligaste: När Sven visade hur dum han tycker att en sköterska är
Dagens tråkigaste: I väntrummet
Dagens person: Bengan! Han är så härlig (:
Dagens kommentar: "Du äter snart ihjäl dig. Du är tjock! Titta istället på den där flickan. Det är så man ska se ut."
Dagens motion: Promenad med tre kvinnor, Lennart och Hans

En massa spring på sjukhuset

Lek med broder, då vi körde "Nå plattan"


SOMMARLOV!

Det är så otroligt härligt (: Jag har fortfarande inte förstått att årskurs ett är avklarad, och att sommarlovet är här. Det känns ju nästan som om nyårsafton ägde rum för en vecka sedan!? Men men... så är det ju inte.
Tiden går så fort att man inte riktigt hänger med. Därför lär det ta ett par veckor innan man har varvat ner och verkligen kan inse det faktum att sommarlovet faktiskt är här!

Jag testade mig för några dagar sedan. Dels för att se hur emo jag är, och dels för att se hur elak jag är.
Resultatet blev följande:
61% emo
0% elak
Ja, det är ett skrämmande resultat.

Uppdatering av den senaste tiden kommer senare ikväll.
På grund av brist på tid och ork har jag ej skrivit så mycket på sistone,
men nu ska det bli ändring på det (:
Later on. Puss & kram

Kassler?

DET ÄR VERKLIGEN SOMMAR (:

Idag slutade man på sätt och vis ettan. Eller ja, skolavslutningen är ju i och för sig på torsdag, men nu har vi haft den sista lektionen och man känner sig ganska ledig. Allra helst eftersom man är ledig imorgon också (: Och den tid man tillbringade i skolan idag var inte alltför ansträngande. Allt vi gjorde var att titta på film i en timme och sedan städade vi ur skåpen. 
Därefter gick jag, Hanna och Lotta ut och satte oss i solen i en timme, innan vi begav oss mot sta'n. Vi testade nya glassgrejer (: Mumma ^^

Och när jag sedan kom hem gick jag och lade mig i solen, och där har jag legat fram till nu. Men jag tror faktiskt att jag ska gå ut igen. Det var så otroligt härligt att bara ligga ner och känna hur solen bränner på den bara huden. Puss & kram

Hey, read me

Det känns inte som om det finns någon motivation till någonting just nu. Skola i en halvtimme? Ja, det var ju jättetrevligt. Men men... efter den "jobbiga" skoldagen var det desto trevligare. Jag och tjejerna + Joel köpte föda och gick och satte oss i en park (: Det var härligt, om man bortser från när jag och Hanna blev jagade av en hotfull gubbe ^^ Ja, vilket flyt vi har ibland! Efter den kladdiga måltiden promenerade vi tjejer ett tag innan vi gick hem till Hanna och myste. <3

Imorgon ska vi tydligen bara ha en lektion? Ja, vår underbara mediekunskapslärare tyckte inte att vi behövde ha ännu en lektion, så vi hade den sista lektionen i det ämnet idag. Så den enda anledningen till att man måste släpa sig till skolan imorgon är alltså för att vi har engelska. Och där tittar vi på en film... Ja, vad kan man säga? >_< Efter imorgon är det i alla fall inga fler lektioner, och på torsdag är det skolavslutning (: Jag längtar!

Det löste sig! Tack och lov (:
Dessutom är jag besatt av två låtar. Det är verkligen hemskt.
Nu ska jag inte tråka ut er mer. God natt. Puss & kram


Summer

Åååååh, det är så härligt väder ute (: Och veckan som kommer är underbar! Nu är det inte alls många skoldagar kvar. Allt som allt är det endast tre lektioner som återstår denna termin. Imorgon börjar vi klockan tolv med dagens enda lektion. Och på tisdag antar jag att vi inte gör så mycket på de lektioner vi har. Och på onsdag är vi lediga på grund av att det är Sveriges nationaldag. Och på torsdag är det skolavslutning (: Det är verkligen en superskön vecka! Hoppas bara att vädret håller i sig så att man kan bo utomhus ^^ Take care. Puss & kram

Tusen tårar

Tänk att det kan bli så fel... Ja, usch!

Idag tänkte jag vara duktig och skriva lite. Jag är väl medveten om att det har varit lite dåligt med uppdatering här på sistone, men jag ska försöka att bättra mig.
Dagen har varit som en berg-och-dalbana. Det har hela tiden gått upp och ner, och det är svårt att avgöra om det har varit en bra eller dålig dag. Morgonen bjöd på matematik med kluringar och betygssamtal och därefter hade vi naturkunskap. Sedan väntade vi oss alla att få sluta, men det fick vi tydligen inte. Nej, vi tvingades att vara kvar i skolan och vänta på besked om våra spårval. Det innebar två timmars håltimma. Vem vill vara kvar i skolan till halv ett när man egentligen kan sluta vid halv elva? Men men... jag och tjejerna lunchade och lekte mobilnördar. Och resten av skoldagen är inte ens värd att nämna. BLÄ! Jag hoppas verkligen att det löser sig.
Efter skolan var det dags för staden och det  var i alla fall mer upplyftande än allt i slutet av skoldagen. En lyckad eftermiddag (: Och när jag sedan kom hem var jag så trött att jag gick och lade mig och sov en stund. Det var väldigt skönt att bara få sova och glömma allting. Och när jag sedan blev väckt av min kära moder hade familjen myskväll. Nu ska jag nog titta på en film eller något, men först vill jag bara tacka en helt underbar person! Det han gjorde för mig idag betyder otroligt mycket. Tack (: Trevlig helg! Puss & kram (& nu är det snart sommar!)

RSS 2.0