Like a movie

Dimma, dimma och åter dimma. Usch! Hoppas att den försvinner snart...
För övrigt är det nu ett ganska bra tag sedan jag skrev sist, men jag antar att det beror på att det har varit lite mycket på sistone. I onsdags var det först den sista övningen med dansen inför föreställningarna och sedan var jag med Hanna (: Under torsdagen var det dans från morgonen till kvällen. Det gick faktiskt bättre än väntat. Inga misstag i alla fall. Vi ska titta på filmen från en av föreställningarna imorgon. På fredagen umgicks jag med Petrus. Vi var duktiga och lagade mat och sedan åkte vi in till Jönköpings marknad och träffade tjejerna. När det sedan var natt och vi alla var trötta efter en lyckad eftermiddag och kväll åkte jag och Petrus hem till henne och sov.
Ja, det var en del av det som har hänt sedan sist jag skrev här. Men nu orkar jag inte fortsätta med min sammanfattning. Helgen var i alla fall bra (: Och gårdagen var en duktig dag! Jag är faktiskt ganska stolt... Eller något i den stilen i alla fall. Jag körde faktiskt och handlade och lagade mat till alla också ;D Ibland är man en sådan hemmafru alltså ^^ Nu ska jag bege mig härifrån. God natt, sov gott, dröm sött, ha det super och sköt om er. Puss & kram (& I like kojb)

Dagens... #2

Dagens kommentar: "Det kan ju inte va' en blöja som flyger omkring"

Still awake

Med andra ord är det precis som det brukar vara vid denna tid.
Visst låter det underbart? Att vara vaken vid två på natten utan problem, men att ändå vara så trött att man knappt orkar röra sig. Ja, det är otroligt trevligt. Ni skulle bara veta. Nu ska jag skriva vidare på en låt som jag började på igår. Om jag orkar vill säga. Puss & kram & gäsp


Dagens yttre & inre

Or just one...
Jaja, så kan det vara ibland.
Måndag; balans.
Sommarkläder i dåligt väder.

För övrigt har min vän Linn fyllt år idag, så i förmiddags åkte jag och några vänner in till sta'n för att överraska henne. Vi åt god mat och hade det trevligt (: Hoppas att hon blev glad! Efter måltiden begav vi oss mot skolan och dagens första lektion som var mediekunskap. Jag och Hanna skrev den bästa texten och kunde nöjda och belåtna lämna in den till läraren. Vilket språk! Mm, jag säger då det. Sedan skulle vi gå till mitt hatklassrum för att få information om de spår som man kan välja inför årskurs två. Usch, vad jobbigt det blev efter det. Men men, det löser sig nog. När alla lärare hade sagt sitt om det spår som de undervisar i, var det dags för den sista lektionen i textkommunikation. Vi redovisade våra arbeten och jag lämnade in både det och ett annat arbete, och därefter gick jag glatt från lektionssalen eftersom jag nu har lämnat in allt som man ska lämna in (: Det känns underbart! Inte för att det jag var sen med uppgifterna eller något, men det känns ju helt klart bra att man är klar med allt som man ska ha gjort när man avslutar en kurs.
På hemmaplan har det varit ganska lugnt. Jag har inte orkat göra så mycket idag. Jag är slut. Imorgon är jag ledig (: Nu ska jag lämna datorn. God natt, sov gott, dröm sött. Puss & kram



(Tio CID! Det måste vara rekord (?))

Empty place

Det finns inga ord som kan beskriva det jag känner just nu... =/


SUNDAY ~ SUNNY DAY

Sommar (: Det känns verkligen i hela kroppen.
Nu ska jag gå ut och lägga mig i gräset en stund.
Jag skriver troligtvis mer senare. Puss & kram


Åh, denna natt

image2

Jag sitter här och lyssnar på Ukrainas bidrag i årets melodifestival.
Mm, den låten är verkligen i en klass för sig. I like it (: Puss & kram

Konfirmation

Idag har brorsan konfirmerats (: GRATTIS gubben!
Allt började när klockan var omkring halv tolv och min farmor, farfar och faster kom hit. Jag, min fader och min broder hälsade dem välkomna och bjöd på smaskigheter, medan min moder och andre broder höll till i kyrkan. När klockan hade passerat ett begav vi oss mot kyrkan för att möta resten av tjocka, feta släkten. Därefter gick vi in och satte oss i kyrkbänkarna där det var en otålig väntan innan själva konfirmationen började. Men när tiden väl var inne satte allting igång, och jag må säga att det var en underbar konfirmation (: Och efter den åkte vi alla hem till oss där "festen" skulle äga rum. Det var mycket trevligt och nu är man ganska trött. Ja, jag tror att jag ska lägga mig i sängen och titta på en film nu.
Take care of y'all. Puss & kram

Kånndåååm

Musik och städning är det som står på denna kvälls schema.
Och det var allt jag orkar prestera för dagen när det gäller att skriva här.
Ja, det är så det kan vara ibland. Sköt om er! Puss & kram

Dagens... #1

Dagens bästa: Att slippa skolan, att köra bil, min pappa på morgonen och mysstund med broder och film
Dagens sämsta: Härmapa!
Dagens roligaste:  Mina nya idoler ;)
Dagens tråkigaste: Inget speciellt faktiskt 
Dagens person: Pappa, eftersom han fyller år
Dagens kommentar: Ingen? Jag tar en från igår istället: "Din lugg är ju typ hår"
Dagens motion: Att bära tunga saker


Grattis käre fader

Idag fyller min fader år, och därför har dagen främst bestått av firande, som i detta fall innebär sång, presenter, fika, favoritmat, tårta och kärlek.
Idag har jag också, förutom att fira fadern, kört bil. Vi åkte för att hämta bord, stolar och lite saker till köket. Det var tungt! Men kanske var det värt att kämpa på ändå? Oavsett vikt.
Vem vet, det kanske gav resultat. Puss & kram

Varje steg du tar

Dagen:
- Extra sovmorgon
- Datorkunskap
- Shoppa världens snyggaste tröja med Hanna (:
- Mediekunskap med en gammal film och roliga kommentarer
- Staden
- Promenad med vän

Morgondagen:
- Duscha länge
- Sovmorgon
- Svenska med Birgitta
- Rast med brudarna
- Naturkunskap
- Estetisk verksamhet
- Hurra för att denna skolvecka redan är över
- Umgås med vän


I think I'm in love ^^
Tack & hej, puss & kram

Ingen grötfantast precis

För tillfället är det datorkunskap som gäller, och jag sitter här och försöker att hitta några passande bilder till mitt "projekt". Det går inte alltför bra. Jag känner mig helt enkelt inte motiverad just nu. Men men.... Nu måste jag nog ändå fortsätta mitt bildletande så att jag
blir klar med detta så fort som möjligt. Ha det hallonkräm alla kära läsare! Puss & kram


Jag fångade en räv

Hahaha, vilken flört >_<

Mm, ibland har man tur. Om jag inte hade gått ut just när jag gjorde det, hade jag aldrig sett honom. Så det var väl en himla tur att jag fick en sådan lust att gå ut just då. Oh yeah.
Hello pudding (:
Och även allt annat som rörde denna promenad var underbart. Det var lagom varmt ute och det fanns inget behov av någon jacka. Det luktade sommar och på håll hörde man hur en fotbollsträning var igång för fullt. Jag sjöng och snurrade runt lyktstolpar likt en filmstjärna. Hela promenaden gicks med ovanligt lätta steg och då och då blev det även en liten dans.
Ja, till och med att benet knäckte vid varje steg var en aning underhållande. Ibland känns det verkligen som om livet leker. Eller, i alla fall som om ett ögonblick leker. Puss & kram






Tänk om allt ändå vore bra...
image1

Take me away

Jahopp. Idag har det då varit ledigt, och jag har i stort sett inte gjort någonting. Jättehärligt!
En sådan dag kan behövas ibland.
Imorgon är det halv skoldag och därefter är det staden som gäller.
För övrigt skiner solen och jag ska gå ut.
På återseende. Puss & kram


I need a hug

Visa att du finns.
Le mot mig.
Håll om mig.
Torka mina tårar.


Pain

Jag klarade det! Jag bröt inte ihop, jag svimmade inte, jag tittade knappt inte ens på mina stödpappren. Jag är överraskad och glad över att jag gjorde det, även om det kanske inte gick så jättebra. Nu är det över (:
På matematiken satt jag och flickorna i ett rum och efter lektionen stannade vi kvar där lite och ritade "fina" saker på whiteboarden... Ja, det var kul i alla fall. Sedan begav vi oss mot sjön där dagens idrottslektion skulle hållas, och när vi väl hade kommit dit var det bara att påbörja löpningen. Men men, jag förbättrade i alla fall min tid från i höstas med några minuter! Och jag fick åka med Johnyboy tillbaks på grund av min skada. Dessutom var det lagom varmt och ganska härligt när man väl hade kommit i mål, om man bortser från smärtan i benet. Så egentligen var det inte så farligt med löpningen ändå. Och när jag sedan kom hem var det dags för övningskörning.
Morgondagen bjuder på nationellt prov i matematik och textkommunikation. Därefter är det helg!


Mörker, mörker, mörker.
Puss & kram

Nöff nöff

Jag har ont i mina fötter! Jätteont! Usch...
Idag har det varit en helt vanlig skoldag och sedan har jag och min broder hängt på stan. Vi kom hem för ett par timmar sedan då vi kände oss klara och nu sitter jag här och studerar svenska inför morgondagen. Jag vill verkligen inte. Både muntligt framförande och muntligt förhör på döda gubbar och andra saker som hände förr i tiden. Det första är värst. Hemskt. Horribelt. Blä.
Förutom den hemska svenskan imorgon ska vi även springa. Ja, det känns nog ganska skönt om ungefär ett dygn då denna torsdag är över. Då kan man istället se fram emot fredag och helg (:
Take care! Puss & kram


Den åttonde maj år tvåtusensju

Panik vid en hastig blick på klockan. Fort upp ur sängen, göra sig iordning, ta farväl av familjen och sedan bege sig med en väldans fart mot bussen som så snällt kommer precis när jag själv gör det. Kommer fram till skolan och går med raska steg mot det klassrum där vi ska ha det första nationella provet i matematik. En håltimma på ett par timmar där vi spelar spel och sedan en skön lektion som består av filmfrågor och en positiv genomgång av allt som man har gjort i mediekunskap och betyg :) Därefter bar det av mot stan och sedan har det varit mys här hemma. Och nu ska jag förmodligen plocka iordning lite i rummet och sedan tror jag att det är dags för lite sömn. Eller ja, i alla fall ett försök till att somna några timmar innan det är dags att stiga upp igen. Sov så gott och dröm sött. Puss & kram

Gogole

Det är mörkt, det är natt, det är tyst och jag är både pigg och trött på en och samma gång.
Ja, detta är läget här hemma nu när det börjar gå mot ännu en söndag.
Lördagen var skön och jag umgicks med min vän.
Imorgon kommer troligtvis Petrus och dessutom kommer mams och BB hem (:
I skolveckan som kommer är det en lugn dag på måndag, nationellt + en lektion på tisdag, vanliga dagar på onsdag och torsdag, nationellt + en lektion på fredag. Sedan är det äntligen helg igen, och veckan som därefter kommer är så otroligt skön och slapp att det knappt är sant! Ledigt på måndagen, skola på tisdagen och onsdagen och sedan är det ledigt igen. Ja, det är skönt. Och efter de veckorna är det inte alls långt till sommarlovet. Det är ofattbart! Jag längtar verkligen (:
Nu ska jag ta en dusch, innan jag tänkte göra ett försök till några få timmars sömn.
Puss & kram


School

Ja, det är där vi befinner oss just nu.
Lektionen är textkommunikation och det är lika trevligt som vanligt. För tillfället håller vi på med arbetet En bättre värld och det är ganska kul faktiskt. Tidigare hade vi matematik (plugg inför de nationella proven som är nästa vecka), naturkunskap (grupparbete om energi) och klassråd. Detta har alltså varit en helt vanlig fredag.

Men det var ju ändå helt klart härligare för bara någon timme sedan, då jag jag och min kära vän gick ute i solen med en varsin glass.
Nu sitter jag här i detta kvava rum och tänker, både på världen och att det snart är helg.
Nu varken vill eller orkar man ju att sitta här längre. Det är härligt väder ute, jag mår inte så jättebra och dessutom är jag trött. Fast man måste ju försöka att tänka positivt och då ser man genast lite annorlunda på allting. Detta är ju trots allt en trevligt lektion och nu är det bara drygt en timme kvar :)
Ja, det är ganska bra ändå.
Snart är jag ute i solen igen, efter en bussresa hem och en ipren som förhoppningsvis får mig att må lite bättre.

Dags att återgå till arbetet.
Puss & kram

Grått

Ja, usch.
Här sitter jag och lyssnar på musik samtidigt som jag mår otroligt dåligt. Samma äckliga sak som fortfarande sitter i. I fredags gick jag hem från skolan på grund av detta, och nu är det tisdagkväll... Jaja, vad finns det att göra åt saken? Jag antar att svaret är ganska kort. Men igår var jag i alla fall hos läkaren. Fast de visste som väntat inte vad felet är, så därför måste jag dit igen om ungefär en vecka. Suck!
Vad mer kan man skriva? Jo, just det. För en knapp vecka sedan fyllde jag år (: Och det var en helt underbar dag!
Men men... nu orkar jag inte skriva så mycket mer. Till sist vill jag bara säga att dessa dagar som vi har varit lediga från skolan på grund av valborg har varit väldigt sköna. Puss & kram

RSS 2.0