I'm not that old

Tiden går så sjukt fort att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Uppdatering har jag nog i alla fall glömt vad det är. Jag vet inte riktigt vad som har hänt gällande min blogg på senaste tiden. Något nytt har då hur som helst inte skett. Därför kan det ju passa sig att jag skriver lite idag.

Vad har då hänt sedan sist jag hörde av mig här!?
Jo, bland annat det som följer: Bloggen har fyllt år, jag har blivit myndig, jag har varit på krogen, jag har fått ett jobb på riktigt och dessutom har jag kommit igång med körkortstagningen relativt ordentligt.

Äsch, det har hänt så mycket att det är svårt att sammanfatta allt i ett enda inlägg, men nu har ni åtminstone fått en liten inblick i de senaste veckorna av mitt liv. Eller det kanske ni egentligen inte har fått. Fast vem bryr sig!? Huvudsaken är väl att jag är på banan igen.

Slutligen måste jag bara få meddela att uppdateringen dessvärre kommer att fortsätta vara lite sisådär ett tag framöver på grund av att jag ej har ett fungerande Internet på hemmaplan. Men jag kan i alla fall lova att det blir en mer regelbunden uppdatering hädanefter. Nu slutar MUM:en, vilket gör att ni får vänta på uppdatering till nästa MUM (nästa onsdag). Puss & kram

Grattis på födelsedagen!

Hejsan svejsan!
Grattis på födelsedagen :)
Puss puss /Hanna

RSS 2.0